2010-11-30 23:07:25• hírek • Szatmár.ro

A Szatmári Magyar Hírlap szerdai számából

Aktuális témák, hírek a Szatmári Magyar Hírlapban.

Egyirányúsították a kórház utcáját

Az előzetes terveknek megfelelően megkezdődtek a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórház sürgősségi osztályának kibővítési munkálatai. Az érintett területet, az építkezés miatt, már körbe is vette a kivitelező cég. A kórház előtti utca emiatt kissé leszűkült, a közlekedésben fennakadásokat okozott a kétirányú forgalom. A helyzetet csak nehezítették a tilosban parkoló autók. Emiatt a közlekedési bizottság legutolsó ülésén úgy döntött, hogy a Ravensburg utcát egyirányúsítja, hogy a munkálatok miatt arra járó több tonnás kamionok miatt ne legyenek megoldhatatlan torlódások.

Háromszázezer lej esővízért

Kovács Jenő nagykárolyi polgármester a tegnapi tanácsülésen kijelentette: azért a háromszázezer lejért, amit a város fizet a regionális vízszolgáltatónak a csatornázásba vezetett esővíz után, joggal várhatja el a város, hogy megoldja a vállalat a problémás helyeken történő vízlevezetést.

Nem minden lekvár, ami ízlik

November 15-19. között tizenöt lekvárt, dzsemet és gesztenyepürét importáló, forgalmazó céget, boltot és lerakatot ellenőriztek a fogyasztóvédelmi felügyelők. Kiderült, ahogyan minden más élelmiszer esetében, itt is számtalan esetben csaphatják be a vásárlókat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: